Service

Vi servar dina maskiner, hos oss i vår verkstad får du fasta servicepriser så att du kan ha full kontroll på dina utgifter. 

Service och verkstad


Välkomna till vår serviceverkstad här på Anderssons Skog och Trädgård AB. Vi är en autkeriserad serviceverkstad för samtliga produkter från Husqvarna, Stihl, Ariens snöslungor samt Briggs & Stratton motorer, vi utför service samt reparationer på samtliga produkter som vi har i sortimentet. Vår personal är väl utbildade för att klara av felsökning samt reparationer på allt från små grästrimmers till avacerade robotgräsklippare.

I vårt arbete strävar vi efter att hålla så korta väntetider för er kunder som möjligt med fokus på hög kvalité på det jobb vi gör. Sen kan det alltid finnas omständigheter som vi inte kan påverka, men vi gör alltid vårt bästa för att lösa problemen!

När det kommer till underhållsservice/årlig service av maskiner så arbetar vi med fasta priser för att göra det enklare för er som kund att veta vart kostnaden landar, nedan har vi lagt en klickbar bild för att ni enkelt kunna se vad en service på just er maskin kostar och vad som kan tänkas vara tillägg beroende på typ av maskin. Priserna på bilden är inkl moms.
priser servicepriser service
Fasta Priser
Klicka för större bild