Gräsklippare

Vi har ett brett utbud av gräsklippare.


Är du på jakt efter en gräsklippare? Hos oss hittar du både batteri -och bensindrivna handgräsklippare. Maskinerna är effektiva alternativ som hjälper dig i trädgården.

Numera har vi även framdrivning på våra batteridrivna gräsklippare, vilket är den senaste evolutionen inom gräsklippsbranschen. Våra maskiner tar hand dina behov som kan innefatta allt från att klippa fina och jämna gräsytor, till annan typ av mark där det krävs allt tåligare varianter av maskiner.

Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att möta dig och just dina behov. Följ länkarna nedan för respektive kategori av gräsklippare, eller klicka på länkarna till höger för att komma till åkbara maskiner samt till robotgräsklippare.
Anderssons skog och trädgård - GräsklippareAnderssons skog och trädgård - Gräsklippare
Anderssons skog och trädgård - Gräsklippare

LB251S

LB 251S är en kraftfull och lättanväng gräsklippare med Bioclip® (mulch), sidoutkast och drivning. 51 cm klippkåpa i stål och lättanvända reglage gör maskinen redo för tuff användning med gott resultat. Central höjdjustering och ihopfällbart styre är andra fördelar som bidrar till smidighet vid användning. Optimerad Bioclip®kniv och klippkåpa lämnar mindre bitar klippt gräs efter sig som snabbare bryts ner och minskar behovet av gödning.

LC347V

Husqvarna LC 347V är en hållbar klippare av hög kvalitet för enkel, praktisk och bekväm klippning och en perfekt gräsmatta. Smarta lösningar som fällbara handtag, variabel hastighet och enkel justering av klipphöjden minskar ansträngningen och ger utmärkta klippresultat. Bästa möjliga uppsamling lämnar mindre gräsklipp på gräsmattan, vilket gör den snygg och prydlig.

​​​​​​​