Skog

Motorsågar - Röjsågar - Skogstillbehör

Motorsågar

Hos oss hittar du motorsågar till alla tänkbara varianter av skogsarbete. Vårt sortiment innehåller en stor bredd av motorsågar, där spannet mellan den minsta sågen till den största och kraftigaste av dem är enormt. Vi har antingen batteri -eller bensindrivna motorsågar som är anpassade både för trädfällning av entreprenörer till villaägare. Välkommen till oss och få vägledning och hjälp av vår expertis inom området. 

Röjsågar

Står skogsröjning på agendan, där du står redo att röja undan sly och högt gräs, har vi ett urval maskiner för detta ändamål. Vi har även röjsågar för både proffesionell röjning av skog till villaägaren som vill rensa upp på tomten. Inget är omöjligt för våra röjsågar. Hos oss finns allt som önskas för att du ska få till den perfekta gräsmattan oavsett vilket skick den befinner sig i idag.

Skogstillbehör

Behöver du olika typer av tillbehör till ditt skogsarbete så hittar du mängder av det här i vår butik. Vi har allt från skyddskläder så som; jackor, byxor, kängor, stövlar, hjälmar, handskar, verktyg till andra prylar och material som kan behövas som komplement, till  skogsverktygen.