Motorsågar

Vi tillhandahåller ett brett sortiment av motorsågar från både Husqvarna och Stihl.

Vi prioriterar kvalitét och hållbarhet. Produkterna ni handlar hos oss ska vara pålitliga, även på lång sikt.

Därför har vi valt att fokusera på Husqvarnas -och Stihls produkter, då dessa håller en toppkvalitét rakt igenom inom sitt produktutbud. Vår långa erfarenhet inom branschen har gett oss en både djup -och bred erfarenhet av motorsågar.

Våra produkter är nischade för bruk inom skog och trädgård. Utbudet inkluderar handhållna verktyg och maskiner för att manuellt beskära eller kapa träd. Vi erbjuder allt från små smidiga maskiner för hemmabruk till rejäla, kraftfulla maskiner som hanterar större arealer av skog.

Vi står reda att hjälpa och vägleda dig för att ta fram den produkt som passar just dig och dina behov allra bäst. 
Anderssons skog och trädgård - MotorsågarAnderssons skog och trädgård - Motorsågar
Anderssons skog och trädgård - Motorsågar

135 Mark II

​​​​​​
Robust, pålitlig och lättanvänd såg med stor skärkapacitet för husägare. Den perfekta trädgårdsmotorsågen för sporadiska sågarbeten, såsom att kapa ved och fälla mindre träd. Startar snabbt och är enkel att hantera, och tack vare den sidomonterade kedjespännaren går det både snabbt och enkelt att spänna kedjan.


​​​​​​​

435 II


Lätt och effektiv allroundsåg för dig som söker en såg som är lätt att starta och manövrera. X-TORQ®-motorn ger lägre bränsleförbrukning och reducerade emissioner. Utrustad med bränslepump och stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start.​​​​​​​
​​​​​​​

445 E-series


​​​​​​​Stark allroundsåg för dig som värderar professionell kvalitet. X-TORQ® motorn ger mindre bränsleförbrukning och reducerade avgasemissioner. Stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start. Enklare användning med verktygslös kedjesträckare och genomskinligt bränslefönster. Utrustad med Smart Start® och bränslepump, vilket gör sågen lättstartad.

550 XPG Mark II


​​​​​​​Denna såg är kraftfull, uthållig och enkel att manövrera vilket gör den perfekt för fällning, kvistning och kapning av små och medlestora träd. Den slimmade sågkroppen innehåller en mängd innovativa egenskaper som säkerställer effektiv, pålitlig och bekvämt hantering.​​​​​​​
​​​​​​​