Åkgräsklippare

Vi erbjuder åkgräsklippare efter dina behov.

Hos oss hittar du åkgräsklippare med en mängd olika funktioner och hjälpmedel - vi möter dina behov.

Vi har allt i från traktormodeller med motorn framför sig och klippdäcket mitt under till midjestyrda modeller som är lätta att styra. Söker du åkgräsklippare för stora öppna ytor som kräver mindre precission än andra allt besvärligare ytor så har vi även sådana modeller åt dig. Vi har smidiga och effektiva lösningar för alla typer av gräsmattor så att du du får bästa möjliga resultat.

Vårt utbud av åkgräsklippare innehåller dessutom följande funktioner; fyrhjulsdrivna maskiner, maskiner med servostyrning, extra ljuddämpning för dig som önskar detta. Vi erbjuder en stege med väldigt många olika trappsteg av maskiner och funktioner, beroende på vilka behov och önskemål du har. Många av maskinerna kan dessutom utrustas med tillbehör av olika slag, tex. uppsamlare, sopborste, snöslunga, transportvagnar m.m. 

Vi står redo för att hjälpa dig med vilken produkt och tillbehör som kommer passa just dig bäst.

Anderssons skog och trädgård - ÅkgräsklippareAnderssons skog och trädgård - Åkgräsklippare
Anderssons skog och trädgård - Åkgräsklippare

R112C

När du vill ha en riktig Husqvarna Rider, med en förmåga att navigera runt blomsterrabatter, buskar, träd och andra hinder på din gräsmatta. Då är en Husqvarna Rider 112C med hydrostatisk transmission det perfekta valet. Dess kompakta design säkerställer enkel hantering även i trånga utrymmen och gör den lätt att förvara. Trots det mindre formatet, ger den utmärkt grepp även i sluttningar och våta förhållanden. Med bakvagnsstyrning kan du vända snabbt med en minimal svängradie. Och det frontmonterade klippaggregatet ger dig en utmärkt översikt över arbetsområdet.

R214TC Comfort

En flexibel, kraftfull, effektiv och mångsidig Rider som är lätt att använda och tar hand om större gräsmattor med lätthet. Husqvarna R 214 TC Comfort Edition kommer med en ratt med mjukt grepp och en hög bekväm sits. Den har en tvåcylindrig motor och ett 94 cm klippaggregat som ger två klippalternativ – BioClip® (mulching) och bakutkast. Enkelt att rengöra och underhålla tack vare klippaggregatets serviceposition och ett brett utbud av tillbehör finns tillgängligt.

​​​​​​​R316TsX AWD

En högpresterande Rider byggd för de tuffaste jobben. Husqvarna R 316TsX AWD är utmärkt för användning året runt och har ett stort utbud av redskap och tillbehör. Combi-klippaggregat finns i flera olika storlekar och ger förstklassig BioClip® (mulching) eller bakutkast. Midjestyrning med servo och fyrhjulsdrift ger bra kontroll och grepp i utmanande terräng. Motorhuven som täcker V-Twin-motorn har integrerade skenor för att fästa tillbehör som lasthållare. LED-lyse är monterat både fram och bak. Klar för uppkoppling till Husqvarna Connect via Bluetooth®.
​​​​​​​

TS138L

TS 138L är en användarvänlig traktor som passar perfekt för husägare med små till medelstora trädgårdar. Det är en effektiv traktor med sidoutkast och smart, ergonomisk utformning. TS 138L har en kraftfull motor i Husqvarna-serien med chokelös start, spakstyrd hydrostatisk transmission och ergonomisk ratt. Kan kompletteras med en uppsamlare och en BioClip®-kåpa.


​​​​​​​