Trädgård

Gräsklippare - Åkgräsklippare - Robotgräsklippare - Trimmers

Gräsklippare

​​​​Vi tillhandahåller batteridrivna till bensindrivna. Dessa finns både med och utan batteridrivning på, även de med batteri - nytt nu. Effektiva alternativ som hjälper dig i trädgården. 
Dels fina gräsytor, till annan typ av mark där det krävs tåligare maskiner.

Åkgräsklippare

Behöver du en maskin med klippdäcket mitt under dig? Är du på jakt efter en midjestyrd åkgtäsklippare? Känns det bekvämt för dig med servostyrning? Önskar du ljuddämpning på din klippare? I så fall har vi den rätta maskinen åt dig.
Hos oss hittar du en stege med väldigt många olika trappsteg av åkgräsklippare där vi har möjlihget att tillgodose dina behov. Alla maskinerna är fyrhjulsdrivna.

Robotgräsklippare


Vi har robotgräsklipare som hanterar olika stora arealer av gräs -  allt från 600 kvm till 5000 kvm. Dessutom erbjuder vi dessa maskiner med olika varianter av utrustning beroende på vad du är ute efter. 

​​​​​​​Robotgräsklipparen gör både dig och din din gräsmatta en tjänst.   

Trimmers

Våra kunders behov går allt mer över till batteridrivna trimmers för att slippa att söla och kladda med bensin. Av denna anledning erbjuder vi enbart maskiner som går på batteri, oavsett storlek och styrka på den, samt vilka behov du har och vad som behöver uträttas med trimmern. Alla maskinerna är dessutom lätta att starta.