Trimmers


Vi har en stor variation av trimmers - små, lätta till tyngre och större modeller.

Vi har allt från små batteridrivna, lätta trimmers till allt större modeller, samt trimmers till en mer krävande trädgård. 

Vi följer den senaste utvecklingen som tydligt pekar på en övergång från bensindrivna trimmers till batteridrivna maskiner. 

Med våra batteridrivna trimmers slipper du kladdet som en bensindriven maskin medför och dessutom undviker du oron över om maskinen ska starta den här gången eller inte. Istället är våra battridrivna trimmers väldigt smidiga att starta. Vi följer markandsutvecklingen och ser till att du får en maskin som är enkel och smidig att hantera, alla dagar. 
​​​​
Anderssons skog och trädgård - TrimmersAnderssons skog och trädgård - Trimmers
Anderssons skog och trädgård - Trimmers

Trimmer129C

Med Husqvarna Trimmer 129C, är kraften som proffsen kräver tillgänglig också för konsumenterna. 129C har en kraftfull 27cc motor och professionell kvalitet - i kombination med fokus på användarvänlighet. Det är lätt att starta tack vare Smart Start ®, tydliga kontroller och automatiskt återgående stoppknapp - en funktion som automatiskt ställer om till läge ON för problemfri start. 129C levereras med ett böjt skaft för enkel trimning.


​​​​​​​


Trimmer215iL

Bekväm och lättanvänd batteridriven grästrimmer, perfekt till gräsmattekanter eller små områden med högre och kraftigare gräs. Dess kraftfulla och borstlösa lågvibrationsmotor, utan emissioner, är tyst nog för användning i bostadsområden utan att störa familj eller grannar. Intuitivt knappsats för säker och bekväm start och stopp, teleskopiskt riggrör samt justerbart handtag ger möjlighet till bekväm och personlig passform samt enkel och effektiv förvaring och transport.


​​​​​​​

Trimmer325iLK

Husqvarna 325iLK är en perfekt avvägd batteridriven kombitrimmer med hög prestanda. Uteffekten motsvarar en 25 cc bensinmotor, med de prestandanivåer som krävs för att klara de tuffaste uppgifterna, både snabbare och mer effektivt. Trimmern kan användas med Husqvarnas professionella trimmertillbehör, vilket gör den till ett extremt flexibelt verktyg med flera användningsområden för gräsklippning, beskärning, häckklippning, kantklippning eller rengöring. Kan användas med antingen internt eller externt batteri – på bälte eller ryggburet.

Trimmer520iLX

En lätt och högpresterande trimmer för professionell användning. Den har utmärkt ergonomi, tvåvägsrotation på trimmerhuvudet och borstlös motor vilket ger trimmern lång livslängd.


​​​​​​​