Röjsågar

Vi erbjuder ett brett sortiment av röjsågar från både Husqvarna och Stihl.

Hos oss handlar du röjsågar av högsta kvalitét. Våra väl utvalda leverantörer levererar pålitliga maskiner med lång livslängd - precis så som vi vill ha det. 

Husqvarnas -och Stihls produkter håller en toppkvalitét rakt igenom inom sitt röjsågstutbud. Vi erbjuder en stor bredd av röjsågar med allt från mindre maskiner för dig som är villaägare och vill rensa upp trädgården, till proffesionell röjning på större ytor som innehåller både sly, skog och högt gräs - där en trimmer inte räcker till. 

Vi har allt som önskas för att få till den perfekt gräsmattan. Varmt välkommen till oss för vidare vägledning i trädgårdsarbetet. 
Anderssons skog och trädgård - RöjsågarAnderssons skog och trädgård - Röjsågar
Anderssons skog och trädgård - Röjsågar

555FXT

Husqvarna 555FXT är en mycket kraftfull röjsåg utvecklad för röjningsarbete på heltid under tuffa förhållanden. X-TORQ®-motorn ger råstyrka, snabb acceleration och utmärkt bränsleekonomi. Utrustad med unik komfortuppvärmning av handtagen för problemfritt arbete under kalla och våta arbetsskift. Kort riggrör och vinkelväxel vinklad 24 grader underlättar riktad fällning i tät skog. Mycket låga vibrationer tack vare LowVib®. Levereras med sele Balance XT.

​​​​​​​

545FXT AT

Mycket lätthanterlig röjsåg med AutoTune™. Har hög prestanda och unika ergonomiska lösningar utvecklad för röjningsarbete på heltid. Optimerad transmission med vinkelväxel vinklad 24 grader som underlättar riktad fällning i tät skog. Uppvärmt handtag som ger varma händer i kall och fuktig väderlek. Lättstartad X-TORQ®-motor med snabb acceleration, låg bränsleförbrukning och låga avgasutsläpp. Mycket låga vibrationer tack vare en effektiv avvibrering av motorn, drivaxeln och skärutrustningen. Levereras med sele Balance XT.

545FR

Husqvarna 545FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga. Denna flexibilitet gör den till en perfekt lösning för alla som behöver båda produkternas fördelar i ett enda kraftfullt paket. X-Torq®-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. LowVib®-avvibreringssystem ger användaren maximal komfort och kontroll.
Levereras med sele Balance X.

​​​​​​​

336FR

Husqvarna 336FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga, sågklinga, kombiskydd och klingskydd. Denna flexibilitet gör den till en idealisk lösning för alla som behöver båda produkternas fördelar i ett kraftfullt paket. X-TORQ®-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. Levereras med sele Balance 35.


​​​​​​​