Snöslungor

Vi använder "Ariens" som leverantör av snöslungor.

Tillsammans med Ariens erbjuder vi ett stort utbud av högkvalitativa snöslungor.

Den unika erfarenhet och bakgrund som "Ariens" har inom branschen, i kombination med deras generösa garantier, väldigt höga kvalitét som innebär en lång livslängd samt en god funktionalitet med pålitliga produkter i alla väder, utnyttjar vi naturligtvis. 

Vi har små maskiner till dig som har en villatomt att sköta om, samtidigt som vi har större och bredare maskiner till dig som behöver avverka större ytor. Vi erbjuder dessutom snöslunger med banddrift för dig som ska röja snö på stora ytor - exempelvis på större hustak så som industrilokaler. Alla våra maskiner är bensindrivna.

Ariens compact24AT

Ariens Compact 24AT är en kompakt och lättkörd snöslunga med Auto-Turn styrsystem.
Snöslungan är utrustad med 240V elstart och strålkastare fram.
61 cm arbetsbredd och stora hjul för enkel manövrering.
Ariens AX 208-motor och vinkelväxel i gjutjärn med 5 års garanti.
Det specialdesignade utkastarröret i stål kastar snön upp till 12,2 meter – med mycket bra precision. Stålutkastaren tål allt den utsätts för – våt snö, isbitar och stenar – saker som skulle riva sönder ett utkastarrör i plast.
Integrerad halogenstrålkastare för säker körning i mörker.
Ariens vinkelväxel i gjutjärn är helt tät och kommer inte att läcka olja som en traditionell vinkelväxel i aluminium gör. Det ger en problemfri och säker drift i många år. Användarvänliga reglage för enkel och smidig manövrering.

Ariens Deluxe28

KRAFTFULL OCH EFFEKTIV
Byggd för maximal prestanda. Stor fläkt på 35,5 cm som utnyttjar snöhusets fulla kapacitet. Bryter igenom tätpackad snö. Med Auto-Turn-styrsystem, varma handtag och inmatningsskruv på 35,5 cm och en slunghöjd på 53 cm som slungar upp till 65 ton snö i timmen med en kastlängd på upp til 15,2 meter.

​​​​​​​

Ariens HydroPro28 EFI Rapid Track

SNÖSLUNGOR FÖR PROFFS
HYDRO-PRO är en serie snöslungor som riktar sig till yrkesanvändare, men som även passar de som vill ha en riktigt bra snöslunga med många funktioner. Dessa snöslungor är utrustade med en stark EFI-motor som snabbt och effektivt röjer undan stora mängder tung snö. Med en inmatningsskruv på 40,6 cm, en slunghöjd på 71,1 cm och en motor på 420 cc slungar den här modellen upp til 79 ton snö i timmen med en kastlängd på upp til 18 meter. Denna slungan är även utrustad med AUTO-TURN samt varma handtag.